Nu kan du förhandsboka Karriärrebell

Nedräkningen har börjat på allvar: Om bara ett par veckor kommer Grensman Förlags nästa bok, Karriärrebell, från tryckeriet. Redan nu kan du förhandsboka ditt ex till specialpris, här på hemsidan och på kampanjsidan karriärrebell.se.

Har du följt alla ”regler” för att söka arbete men trots det inte fått ditt drömjobb? Har du slagit knut på dig själv för att passa in på arbetsmarknaden? Kanske har du köpt myten om att du inte kan förvänta dig att trivas på arbetet? Karriärrebell hjälper dig att ta tillbaka makten, över din karriär och ditt liv i stort.

Karriärrebell vänder sig både till människor som vill vidare i karriären och till de som vill komma ut på arbetsmarknaden. Boken visar hur du lyfter fram dina styrkor och kommunicerar ditt varumärke, utan att kompromissa med vem du är. Genom konkreta övningar och exempel lär sig läsaren att identifiera sina drömmar och mål och hur man kan arbeta för att uppnå dem. Du granskar dina värderingar på djupet och bygger upp din självkänsla. Du lär dig att bygga ett cv som får dig att framstå som precis så fantastisk som du är, hur du kontaktar arbetsgivare som intresserar dig och att använda kroppsspråket till din fördel.

Förhandsboka ditt ex redan idag - och diskutera gärna frågor kring arbetsmarknad, rekrytering och drömjobbet med oss i gruppen ”Karriärrebell ” på yrkesnätverket LinkedIn.

Alla kan få ett jobb de älskar. Karriärrebell visar dig hur.

Aktuellt just nu

Kvinna sträcker på armarna och känner sig fri
Det kom ett mejl som gjorde oss, Hanna-Karin och Eleonor, så himla stolta o...