Ta makten - bli Karriärrebell!

Grensman och Sjunnevik pratar Karriärrebell
Författare: 
Grensman Förlag

Vi googlade lite på "Karriärrebell" och hittade denna fina recension om våra seminarium.Vi har varit så upptagna med boken att våra seminarier har varit lite på undantag. Men med denna feedback känner vi oss väldigt peppade att boka upp datum för hösten. Det är så himla härligt att få möjlighet att påverka så!

"Igår deltog jag i ett seminarium, Karriärrebell - ta kontroll och undvik örfilar i jobbsökardjungeln. WOW! för innehållet och WOW för Hanna-Karin och Eleonor som med sina fantastiska personligheter, tydliga retorik och energi tog oss genom hur vi ska ta makten över möjligheterna på arbetsmarknaden.

Vi kan, vi har makten, vi bor i möjligheternas land!

Jag som själv jobbat i branschen, jag som själv står på framför och presenterar, jag som själv har höga krav på hur man för sig framför en grupp gick från seminariet och kände mig upplyft, glad och fylld med nya härliga idéer som jag vill omgående sätta tänderna i. Inte bara att skriva om mitt CV utan för att sätta mål med mitt skrivande, våga tro på min kompetens och våga utmana mig själv och omgivningen. Tur att det är måndag, en hel underbar vecka att planera, sätta mål och TA MAKTEN!"

Texten är skriven av Linda Sato och finns här:

(Ps. Nya tider för seminarium kommer snart!).

Foto: Ulrika Nyback

Aktuellt just nu

Kvinna sträcker på armarna och känner sig fri
Det kom ett mejl som gjorde oss, Hanna-Karin och Eleonor, så himla stolta o...