Workshop

Workshop

De flesta briljanta människor har blivit uppsagda minst en gång." /Hanna-Karin Grensman

Våra olika workshops är till både för dig som vill vidare i karriären och för dig som vill komma ut på arbetsmarknaden. Här berättar Hanna-Karin Grensman och Eleonor Sjunnevik om sina personliga resor och delar med sig av sina erfarenheter från arbetslivet. Att söka arbete handlar inte om vem du bör vara för att passa in, det handlar om hur du ska komma till din rätt, på dina egna villkor. Genom konkreta exempel visar de hur du kan ta kontroll över jobbsökarprocessen, hur du bygger ett cv som ger dig en intervju och hur du bäst hanterar intervjusituationen och får just ditt drömjobb. Seminariet har blivit succé bland tidigare deltagare:

"Jag deltog i ert seminarium Karriärrebell- ta kontroll och undvik örfilar i jobbsökardjungeln. Milt uttryckt är mitt omdöme WOW! Jag som tidigare jobbat som rekryterare och även utbildat rekryteringskonsulter i hantering av kandidaters cv:n fick verkligen nya, härliga infallsvinklar, blev påmind om vanliga/ovanliga gropar som man ofta trillar ner i och gick ifrån seminariet med en euforisk känsla av jag kan, jag har makten, jag har friheten"

"Grymt bra seminarium av två riktigt duktiga kvinnor. Väldigt givande även om jag inte är arbetssökande just nu. Tack verkligen! "/Juristen

Du som deltar i en workshop fördjupar dina kunskaper om cv-skapande och intervjuteknik genom att delta i praktiska övningar. Du får hjälp att bygga ett cv samt lär dig mer om kroppsspråket och hur du själv uppfattas och hanterar en intervjusituation.

En Karriärrebell...

  • ...är alltid sig själv.
  • ...vill ha det perfekta jobbet.
  • ...sätter egna mål
  • ...väntar inte på sin tur.
  • ...skapar egna mallar.
  • ...väljer i stället för att bli vald.
  • ...tar personligt ansvar.
  • ...väljer i stället för att bli vald.

Alla kan hitta ett arbete de älskar - Karriärrebell visar dig hur.

Aktuellt just nu

Kvinna sträcker på armarna och känner sig fri
Det kom ett mejl som gjorde oss, Hanna-Karin och Eleonor, så himla stolta o...